How Long Is The Coast Of The Brain? (2015)

1.1

 

Trearkivet How Long Is the Coast of the Brain? er mitt Masterprosjekt fra avdelingen for Kunst og Handverk ved Kunsthøgskolen i Oslo. Jeg uteksaminerte våren 2015. Arkivet består av 110 bøyde emner av ulike tresorter, en loggen, strekkbånd i metall og den buede formen, en blå tønne, dampboks i finer med med kjele samt Mastertesen som kan lese på Kunsthøgskolens bibliotek.

 

jigg og bånd

 

Arkivet ble til under en ti dagers workshop ved samme navn som arkivet i juni 2015. De som besøkte avgangsutstillingen kunne velge seg et emne fra fire blå tønner. Skrive det inn i loggen og plassere det i dampboksen som hang i en campingvogn strippet for inventar. Vogna stod ved kunsthøgskolens hovedinngang. Etter en selvvalgt tid, kunne publikum ta ut deres emne å bøye det. For deretter å fullføre loggen.

 

arkivet

10.10

 

Arkivet er ment som et aktivt arkiv. Det betyr at det skal brukes og gjerne utvikles videre. Blanke loggark finnes bakerst i arkivet. Skriv rett inn. Manipuler og loggføre nye tresorter inn i arkivet, påføre fargestoff i vannet, surr koppertråd rundt emnene etc,etc. Utforsk og del med fremtidige generasjoner av kunststudenter.

 

8.8 7.7

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokmuntasjonsfilm av Tina Lindvald.